Liity jäseneksi

Kivi » Yritykset » Varsinaiset jäsenet » Loimaan Kivi Oy

Loimaan Kivi Oy

Loimaan Kivi Oy on suomalaisen kiviteollisuuden parhaita perinteitä jatkava yritys, jonka voima perustuu monipuoliseen osaamiseen, kattavaan tuotantoketjun hallintaan ja ennakkoluulottomaan tuotekehitykseen. Loimaan Kivi Oy on yksi Suomen tärkeimmistä graniitin jalostajista, jonka tuotevalikoimaan kuuluu hautakivet, rakennuskivet ja sisustuskivet.

Loimaan Kiven erikoismyymälät ja jälleenmyyjät palvelevat kaikissa kivituotteissa. Myymälöistä löytyvät kattavat mallistot, suunnitteluohjelma sekä ammattitaitoinen henkilökunta.

Rakennuskiviprojektit Loimaan Kivi toteuttaa asiakkaan tarpeen mukaan tuotetoimituksena tai avaimet käteen. Autamme myös kivivalinnoissa ja kivirakenteiden suunnittelussa.

Loimaan Kivessä valmistuvat myös monet kiviveistokset. Loimaan Kivellä on pitkät perinteet yhteystyöstä maamme eturivin kuvanveistäjien kanssa.

Yhteystiedot

Palininkatu 2
32201 Loimaa

+358 20 790 9200

kivi@loimaankivi.fi

Loimaankivi.fi
Instagram
Facebook

Kivilajit

Korpilahden musta - Korpi Black, Korpilahden vaaleanpunainen - Korpi Pale Red, Ristijärven harmaa - Ristijärvi Grey, Varpaisjärven musta - Varpaisjärvi Black, Viitasaaren punainen - Viitasaari Red, Viitasaaren tumma - Viitasaari Dark, Viitasaaren vaalea - Viitasaari Light