Liity jäseneksi

Kivi » Koulutus » KIVIPAJA 2023

KIVIPAJA 2023

Tervetuloa kivenveistoleirille Joensuuhun 17.-20 4.2023

Leiri on suunnattu kaikille kiven veistamisestä ja kaivertamisesta kiinnostuneille opiskelijoille, opettajille,alan yrittäjille ja harrastajille.

Veistoleirillä opetetaan kaiverrustekniikkaa ja tehdään ornamentti- ja/tai profiilikaiverrusharjoituksia.Veistokivenäon vuolukivi. Opettajaksi saapuu Kevin Calpin Englannista.

Hän on työskennellyt opettajana,mutta jäänyt niista tehtävistä jo jokin aika sitten eläkkeelle ja toimii nykyään kivialan yrittajänä. Kevin on ollut World Skills kivitöiden pääeksperttinä Leizigissa 2013 ja Sao Paulossa 2015.Lisäksi hän on myös valmentanut Englannin kivitöiden kilpailijoita useamman vuoden ajan. Hänet on palkittu ansiokkaasta palvelustaan arkkitehtuurisen kiventyöston parissa BEM -mitalilla (British Empire Medal).

Osallistuminen

Osallistumismaksu
280€ /hiö majoituksella
190€ /hlö ilman majoitusta
Hinnat sisältää alv.24%

Osallistumishinta pitää sisällään opetuksen, työstettävän kiviaihion, maanantain illanvieton, lounaat ja kahvit. Muista kuluista kuten matkakuluista vastaa osallistuja itse tai hänen taustayhteisönsä.

Majoitus

Majoitus on Holiday Linnunlahti (4-6 hengen) huoneistoissa. Majoitukseen kuuluu liinavaatteet, pyyhkeet,keittiö ja loppu­ siivous. Lisätietoja majoituksesta osoitteesta:
hnps://www.linnunlahti.fi/lomahuoneistot/

Valmistautuminen

Osallistujan toivotaan tuovan mukanaan omat perustyökalut veistämiseen.Tarvittaessa tarkempaa ohjeistusta tai neuvoa työkalujen hankintaan saat allekiroittaneelta.

Aikataulu

Katso aikataulu liitteestä.

llmoittautuminen

Täytä ilmoittautumislomake 20.03.2023 mennessä. Leirille otetaan enintään 14 osallistujaa.
llmoittautumislomake:
https://forms.office.com/e/ZKeM84giuf

Yhteystiedot

Ari Peltola
puh.+358 50 5717058
ari.peltola@riveria.fi

Riveria

Peltola-kampus
Taitotalo
Peltolankatu 4
80220 Joensuu