Liity jäseneksi

Kivi » KIVI ry » Vuoden ympäristörakenne -kilpailu

Vuoden ympäristörakenne -kilpailu

Korkealaatuista ympäristönsuunnittelua, upeita ulkoalueiden miljöökokonaisuuksia ja tasokasta ympäristönhoitoa. Näitä asioita edistää Vuoden ympäristörakenne -kilpailu.

Vuoden Ympäristörakenne 2019 -palkinnon voittaja julkistetaan Jyväskylässä Viherpäivillä 12.2.2020. Viiden parhaan joukkoon on kilpailussa selvinnyt Kaarinassa sijaitseva Hovirinnan ranta-alue sekä Helsingissä sijaitsevat Lasipalatsin tapahtuma-aukio, Lauttasaaren kartanoalueen peruskorjaus, puistokansi Bryga ja Stoan aukion perusparannus.

Tänä vuonna kilpailu järjestetään jo 29. kerran. Voit ilmoittaa kilpailuun viimeisen viiden vuoden aikana valmistuneen kohteen. Tunnustus annetaan luontoa ja sen eri tekijöitä arvostavasta suunnittelusta ja rakentamisesta palkittavan kohteen rakennuttajalle, suunnittelijoille, toteuttajille ja materiaalitoimittajille.

Kilpailun järjestävät KIVI ry, Betoniteollisuus ry ja Puutarhaliitto ry. Tuomaristossa ovat mukana myös Suomen Arkkitehtiliiton, Suomen Maisema-arkkitehtiliiton, ympäristöministeriön, Viherympäristöliiton ja lehdistön edustajat.Tietoa kilpailusta:

Säännöt

Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittaudu tästä Vuoden ympäristörakenne 2020 kilpailuun!

Ilmoittautuminen on avoinna 7.8.2020 asti.

Vuoden 2019 kärkiviisikko:Stoan aukio, Helsinki


Puistokansi Bryga, Redi, Helsinki


Hovirannan ranta-alue, Kaarina


Lasipalatsin tapahtuma-aukio, Helsinki


Lauttasaaren kartanoalue, Helsinki