Liity jäseneksi

Kivi » Yritykset » Varsinaiset jäsenet » Tulikivi Oyj

Tulikivi Oyj

Olemme Suomen suurin kivenjalostaja ja maailman suurin varaavien tulisijojen valmistaja. Takkamallistossamme on useita erityyppisiä tulisijoja eri materiaaleista: sekä varaavia takkoja, takkaleivinuuneja, leivinuuneja, helloja, kiertoilmatakkoja ja kamiinoita. Tehtaillamme Juuassa, Heinävedellä ja Suomussalmella valmistamme tulisijoja sekä vuolukivestä että keraamisesta massasta ja myös pintaverhoiluja muille takkavalmistajille. Lisäksi valmistamme markkinoiden moderneimmat, monipuolisimmat kiukaat niin puu- kuin sähkösaunaan. Meiltä saat myös upeat sisustuskiviratkaisut kaikkiin kodin tiloihin: kivitasot sekä -laatat ja -mosaiikit.

Ympäristöystävällisyys on toimintatapamme. Kivi on kestävä luonnonmateriaali ja polttamalla puuta nykyaikaisessa takassa lasket energiankulutustasi ja päästöjäsi. Olemme ensimmäisenä alallamme selvittäneet takkojemme hiilijalanjäljen: valmistuksen vaikutus nollautuu käytössä jopa 1–2 vuodessa.

Olemme alan teknologinen edelläkävijä, joka tavoittelee aina vain pienempiä ympäristövaikutuksia – ja aina vain parempaa kokemusta sinulle. Avainlippu-tunnuksemme kertoo tavoitteestamme tehdä hyvää asiakkaalle, ympäristölle sekä Suomelle. 

Yhteystiedot

Kuhnustantie 22
83900 Juuka

Vaihde
+358 (0)207 636 000

Sähköpostit: etunimi.sukunimi@tulikivi.fi

Tulikivi.com
Instagram
Facebook

Kivilajit

Tulikivi Blue, Tulikivi Classic, Tulikivi Sky